Sponsoren 2019

Een actie voor goede doelen zonder sponsoren is niet denkbaar. De Ven2Cops proloog mag zich verheugen in de ondersteuning van de volgende bedrijven die  het nastreven van de doelen van de stichting Ride 4 Kids en Stichting Overleven met Alvleesklierkanker een warm hart toedragen.

De organisatie van de Ven2Cops Proloog is enorm dankbaar voor de steun van de partners die hierna vermeld zijn. Mocht u de Proloog en haar doelstelling ook een steun in de rug willen geven kunt u contact opnemen met Ben de Koning.

Hoofdsponsor

Peinemann

Voor oplossingen op niveau..!

Peinemann is sinds 1954 actief in de wereld van horizontaal- en verticaal transport.

Opererend vanuit het hoofdkantoor in Hoogvliet is Peinemann uitgegroeid tot een one-stop-shopping bedrijf met vestigingen verspreid over heel Nederland.

Onafhankelijk opererende divisies bedienen elk hun eigen, specifieke markt.
Kranen, heftrucks, hoogwerkers, equipment, tijdelijk personeel, service en onderhoud zijn de marktsegmenten waarop Peinemann actief is.

Door bundeling van krachten binnen de Peinemann Groep kunnen wij niet alleen uiterst flexibel en concurrerend aanbieden op vele terreinen. Ook maakt het feit dat alles centraal gecoördineerd wordt het voor de opdrachtgever extra overzichtelijk. Eén aanspreekpunt voor al uw intern transport is wel zo efficiënt…

www.peinemann.nl

Co-sponsoren

Van Drimmelen Houtgroup

Alles op 1 locatie

Snel reageren, de beste oplossing zoeken en doen wat we beloofd hebben.

Dat is wat wij met 100 gedreven medewerkers iedere dag nastreven.

Zodat onze klanten de beste prijs-kwaliteit krijgen.

Houtgroep van Drimmelen is in 1923 opgericht en in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige houtbedrijven in Nederland. Het brede en diepe assortiment hout en plaatmateriaal en de gespecialiseerde bewerkingsafdelingen maken het bedrijf uniek. Op het bedrijfsterrein van 10 hectare worden alle denkbare bewerkingen snel en vakkundig uitgevoerd. Schaven, korten, zagen, verven, prefab timmerwerk, alles is mogelijk.

Naast maatwerk worden uiteraard standaard materialen geleverd. Vanuit ons uitgekiende logistiek centrum worden deze snel waar ook in Nederland geleverd.

Op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid ligt bij Van Drimmelen echt de focus. Vandaar dat onze productieprocessen gecertificeerd zijn conform ISO-9001 en ISO-14001. Onze producten zijn bij voorkeur FSC en PEFC gecertificeerd.

Van Drimmelen: de partner voor de bouw, handel en industrie!

http://www.vandrimmelen.nl

Herculan – de vloer specialisten

Herculan is al méér dan 25 jaar de specialist in het produceren en verwerken van (sport)vloerafwerkingen op basis van epoxy of polyurethaan. Alle Herculan vloersystemen worden gemaakt van hoogwaardige producten en gefabriceerd in de eigen fabriek in Meerkerk. Doordat alle disciplines van R&D tot productie tot installatie in eigen hand zijn, wordt de kwaliteit continu gewaarborgd.

Herculan vloeren zijn wereldwijd succesvol en worden in meer dan 80 landen geleverd en ter plekke geïnstalleerd. In Nederland verwerkt Herculan de producten met eigen applicatieploegen.

Herculan verzorgt eveneens opleiding, ondersteuning en training van lokale specialisten in de verschillende landen, zodat de professionele advisering en serviceverlening wereldwijd wordt gegarandeerd.

 

De Goede Vastgoedonderhoud

De Goede Vastgoedonderhoud is een onderhoudsbedrijf met uitgebreide expertise op het gebied van integrale onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed. Vanuit onze vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht werken we met ruim 100 medewerkers.

Kernactiviteiten zijn het uitvoeren van (onderhouds)schilderwerk, glas- en geveltimmerwerk, aanpassen van energetische en veiligheidsmaatregelen en aanvullende bouwkundige activiteiten aan onroerend goed. Samen vormt dit een totaalpakket van integraal onderhoud voor de profit, non-profit en particuliere markt, zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en institutionele beleggers.

De Goede Vastgoedonderhoud richt zich op het optimaliseren van onderhoudsprocessen van gevelelementen van gebouwen met als doel onderscheidend te zijn om als partner met onze opdrachtgevers Resultaat Gericht Samen te werken.

 

Vakbekwaamheid, kennis van de ondergrond, klantwensen, energetische en veiligheidsaanpassingen en het volgen van degradatieprocessen zijn voor ons belangrijke elementen voor het ontwerpen en opstellen van het juiste onderhoudsscenario. Trefwoorden in onze bedrijfsvoering zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit vindt u terug in onze manier van werken, maar vooral ook in de kwaliteit, inzet en motivatie van onze betrokken en ervaren medewerkers.

http://www.degoedevgo.nl

HDW Nederland B.V

HDW Nederland B.V is gevestigd in Ridderkerk. Opgericht in 1982 als importeur van hoogwerkers en mobiele hijskranen, en heden ten dage opererend in meer dan 30 landen.

HDW heeft inmiddels een langlopende dealerschappen voor Genie® hoogwerkers, Teupen spinhoogwerkers en  Versalift autohoogwerkers. Deze hoogwerkers worden in Ridderkerk afleveringsklaar gemaakt en naar de geldende voorschriften voor het land van bestemming aangepast.

Met een compleet gamma aan zelfrijdende hoogwerkers met daarbij een volledig dienstenpakket op gebied van service, opleiding en scholing, is HDW Nederland B.V de ideale partner voor het voorzien van een oplossing voor veilig werken op hoogte.

HDW, alles binnen bereik

http://www.hdwnl.com/nl

Wijnhandel Bas Baan

Wijnhandel Bas Baan is een gerenommeerde wijnspeciaalzaak gesitueerd in het historisch centrum van Zwijndrecht.

Hier hebben wij een grote collectie champagne en een breed assortiment kwaliteitswijnen, van klassiek Frans tot
moderne nieuwe wereldwijnen. Ook hebben wij een groot assortiment gedestilleerd, van oudste cognac tot bijzondere
whisky en vernieuwende gin’s .
Wijnhandel Bas Baan heft een rijke historie, die terug gaat naar 1935. Tegelijkertijd is  Wijnhandel Bas Baan een
modern en dynamisch bedrijf.  Kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons altijd hoog in het vaandel.
Het huidige team van Wijnhandel Bas Baan is jong, met veel kennis van onze producten en de
ontwikkeling op de mondiale wijnmarkt.
Wij helpen u graag bij het vinden van een passende wijn voor een optimale beleving

Keller’s IJzerhandel B.V

Gereedschappen, IJzerwaren en Hang- en Sluitwerk

Keller’s IJzerhandel Rotterdam is meer dan 80 jaar een flexibele en betrouwbare partner op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen en hang en sluitwerk. Tot onze afnemers behoren o.a. aannemers, woningbouwverenigingen, onderhoudsbedrijven, ZZP’ers in de bouw, diverse (semi)overheidsinstellingen en publieke organisaties.

Professionele merken en partners

Wij leveren een ruim en professioneel assortiment aan A-merken en eigen labels. Keller’s IJzerhandel is lid van brancheorganisaties en inkoopvereniging Ferney Group.

Bekijk onze merken

Door de hoge automatiseringsgraad, professionele vakkennis, korte lijnen en eigen vervoersdienst is Keller’s IJzerhandel in staat aan uw bedrijfsspecifieke wensen te voldoen.

Tunap Sports

TUNAP Sports introduceert een nieuwe productlijn die zich richt op de fietssport én de atleet.

Dit is een uniek concept waarbij TUNAP niet alleen fietsverzorgingsproducten, maar ook lichaamsverzorgingsproducten produceert. De fietsverzorgingsproducten zijn geschikt voor alle
type fietsen, van e-bikes en stadsfietsen tot de mountainbikes en racefietsen van Pro Cycling Teams.

TUNAP Sports is daarom de keuze van professionele atleten, onder andere Team BORA-hansgrohe, het Bigla Pro Cycling women’s team en het Ghost MTB Team. Deze is ook gemaakt omdat TUNAP Sports uitsluitend mens- en milieuvriendelijk producten ontwikkeld inclusief een uniek recyclingconcept.

In de lijn TUNAP Sport – Bikecare vind je alles wat je nodig hebt voor een snelle reiniging, geschikte verzorging en regelmatige service van uw fiets. De toepassing van alle reinigings- en onderhouds-producten is zeer eenvoudig en zeer efficiënt. Geniet van je tochten in alle weersomstandigheden!

  • Geen schade aan het milieu
  • Geen gezondheidsrisico’s
  • Geen schadelijke oplosmiddelen
  • Geen n-Hexaan of aromatische stoffen
  • Geen allergie veroorzakende geurstoffen.

De lijn TUNAP Sports Bodycare is ontwikkeld om aan de behoeften van atleten zelf tegemoet te komen. Onze cosmeticalijn biedt bescherming en zorg voor de huid, ontspant de spieren en is effectief bij blessures. Geniet zonder zorgen van je sport. TUNAP Sports Bodycare behandelt je na je fysieke inspanning maar bereidt je ook voor op je volgende avontuur!

  • Dermatologisch getest
  • Bewezen effectieve en efficiënte bescherming
  • Intensieve behandeling zonder siliconen
  • Huidvriendelijk / géén PEG’s
  • Veganistisch en vrij van mineralen

Mede mogelijk gemaakt door :